A Nagy Könyves Beavatás

A játék menete

2015. szeptember 11. - beavatott

A játékban résztvevők hét, egyenként 3-5 fős csoportot alkotnak jelentkezésüknek megfelelően, a következő sorrendben: 1. Műveltek, 2. Bátrak, 3. Barátságosak, 4. Őszinték, 5. Önfeláldozók, 6. Csoportnélküliek, 7. Elfajzottak. A csoportokat a Választási Ünnepségen sorsoljuk ki (A Választási Ünnepséget a Bródy Sándor Könyvtár TiniZugjának megnyitóján, a Könyves Vasárnapon tartjuk 2015. október 11-én 11:30-tól. Kérjük, legalább egy fő képviselje a csoportot ezen a napon könyvtárunkban!)

Minden csoport 12 választott könyvet olvas el a 6 hónap alatt az alább leírtak szerint:

A Nagy Könyves Beavatás könyvlistán minden csoporthoz tartozik 14 könyv. Az egy csoportba tartozó 14 könyv a fenti csoportnevekben megjelölt tulajdonságokat hordozzák.

Válasszatok ki két-két könyvet havonta a következő módon!

Az első hónapban olvassatok el két könyvet saját csoportotok könyveiből, a második hónapban az eggyel nagyobb sorszámú csoport könyveiből kettőt, és így tovább… a hatodik hónap végéig. (Például: ha Te az Csoportnélküliek csoport tagja vagy, akkor olvass el két könyvet a saját csoportod számára megjelöltekből, a második hónapban az Elfajzottakéból válassz kettőt, a harmadik hónapban a Műveltekéből, és így tovább, az utolsó, 6. hónapban pedig a  maradék két csoport könyveiből el nem olvastál kettőt-kettőt, összesen 12-t.)

A bejegyzés trackback címe:

https://anagykonyvesbeavatas.blog.hu/api/trackback/id/tr717777840
süti beállítások módosítása